Home » Klantcases

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM

In Bergen op Zoom hebben we een Signum geplaatst op de verbindingsweg naar de nieuwbouwwijk om erachter te komen hoeveel brommers er over dit fietspad rijden ondanks een verbod. Inmiddels heeft de Signum heel veel gegevens verzameld en kunnen we bewijzen dat er inderdaad toch nog bromfietsers over het fietspad rijden. Daarom kan er nu specifieker gehandhaafd worden en kan de gemeente beleidsmatige keuzes maken waarbij deze data een belangrijke rol spelen.
 

case

GEMEENTE VEENENDAAL

Over hoe onze producten bevallen in de dagelijkse praktijk laten we liever mensen aan het woord die er dagelijks mee werken. Marlene Gassner, verkeerskundig adviseur bij  gemeente Veenendaal vertelt over haar ervaringen met de Signum.

 

GEMEENTE ROTTERDAM

Fietstellers geplaatst in Hoek van Holland. Wie door Hoek van Holland fietst, ziet sinds kort langs de fietspaden zogeheten fietstellers hangen. Deze tellers meten allerlei fietsgegevens. Die gegevens moeten ervoor zorgen dat de fietspaden in de kustplaats veiliger worden.

 

GEMEENTE HAARLEM

Waarom zou u kiezen voor een Signum of i-Signum van Cycledata? Wij kunnen al uw vragen over onze producten en diensten beantwoorden en doen dat graag. Over hoe onze producten bevallen in de dagelijkse praktijk laten we liever mensen aan het woord die er dagelijks mee werken.